Maesstede catering op locatie Rotterdam

  • gin tonic bar

Vergader ontbijt & lunch

Vergader ontbijt & lunch

Maesstede Catering Rotterdam begint net als u graag de dag vroeg. Hierbij hoort een goede start met o.a. ovenverse broodjes uit eigen bakkerij, biologische yoghurt met vers fruit, ei met dragon, Fair trade koffie, thee en verse jus d’orange, opgemaakte schalen met fijne vleeswaren & diverse kaassoorten.

Er is meer…

Etagère lunch

Etagère lunch

Niet in de rij bij het buffet. Met de Etagère lunch van Maesstede Catering Rotterdam kunt u uw gesprekken in een ongedwongen sfeer gewoon voortzetten. Het is een lunch die geserveerd wordt op een etagère die we voor u plaatsen op een hang-/statafels of vergadertafels.

Er is meer…

High tea & High wine

High tea & High wine

High tea met al die Engelse zoetigheden en een heerlijke bloementhee. Een High wine waarbij je wijn en de hapjes perfect op elkaar afgestemd zijn. En dan de High beer voor stoere mannen en vrouwen waarbij het gaat om een lekkere hap met een mooi biertje.

Er is meer…

Borrelhapjes & Finger food

Borrelhapjes & Finger food

Maesstede Catering Rotterdam beseft dat alles begint bij mooie producten. Wij zorgen ervoor dat u zonder omkijken kan genieten van uw netwerkborrel of receptie met (h)eerlijke hapje voor elk budget. Naast schalen hapjes & een finger foodbuffet hebben we tevens diverse borrel- en finger food arrangementen.

Er is meer…

Buffetten

Buffetten

Duurzaamheid & Vakbekwaamheid gaan bij Maesstede Catering Rotterdam hand in hand. Feestelijke tafelmomenten met smaakvolle gerechten bereid van verse topproducten. Wij presenteren onze buffetten met de grootste zorg tot in de details. Onze klanten laten genieten is immers ons doel.

Er is meer…

Walking – & Sitting dinner

Walking – & Sitting dinner

Tijdens uw bijeenkomst verrast worden door de mooie & culinaire gerechtjes, samengesteld door onze professionele koks in overleg met u. Ter inspiratie zijn er diverse thema’s zoals o.a. Italiaans, Oosters of juist Out of the box. Zo kan u samen genieten van een Walking- of Sitting dinner.

Er is meer…
Call Now Button