Maesstede catering op locatie Rotterdam

Over ons

\Maesstede catering op locatie Rotterdam is een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) die rekening houdt met het effect van de bedrijfsactiviteiten op het milieu en oog heeft voor menselijke aspecten, zowel binnen als buiten het bedrijf. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, nemen wij bewust verantwoordelijkheid voor onze bedrijfsactiviteiten op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

Duurzaamheid is waarmee we dan ook bij ieder evenement rekening houden, tot in de kleinste details aan toe. Zo werken we met Fair trade producten, biologische verse sappen en serveren we verantwoorde vis aan de hand van de viswijzer. Wij werken zoveel mogelijk met seizoens- en streekproducten en combineren (en beperken) de aan- en toeleveringen op locatie. We maak alleen gebruik van groene stroom en scheiden ons afval. Daarnaast vinden wajongeren via bureau BASTA een stage bij ons.

Als huiscateraar van Innovatie Centrum voor Duuzaam Bouwen (ICDuBo) te Rotterdam kunnen we ook binnen deze tak ons steentje bijdragen. Zo verzorgen we met fair trade koffie en huisgemaakte lekkernijen het ontvangst, serveren we een biologische lunch en sluiten we af met een duurzame aangeklede receptie.

Call Now Button