Maesstede catering op locatie Rotterdam

Etagère lunch

Etagère lunch Luxe

Etagère lunch Luxe

Etagère lunch “Luxe”
Niet in de rij bij het buffet. Met de Etagère lunch van Maesstede Catering kunt u uw gesprekken in een ongedwongen sfeer gewoon voortzetten. Het is een lunch die geserveerd wordt op een etagère die we voor u plaatsen op een hang-/statafels of vergadertafels, met daarop de nodige gezonde broodjes en kleine wraps, zoetigheden uit eigen patisserie, begeleid door een frisse salade in een glas en een verse fruitstick. Deze lunch is verder aan te vullen met een porseleinen kopje of glas huisgemaakte soep, quiches of andere kleine lekkernijen. De koks van Maesstede Catering op locatie Rotterdam overleggen graag met u wat het beste aansluit bij uw bijeenkomst. Naast  Etagère lunches hebben we ook een aantal standaard vergader arrangementen samengesteld waarin de Etagère lunches verwerkt zijn.

Etagère Lunch Italiaans

Etagère lunch Italiaans

Etagère lunch “Thema”
Naast de luxe variant van de Etagère lunch hebben de koks ook de nodige Thema’s op dit concept los gelaten. Hierbij kan u denken aan “Hollands” met een glaasje aspergesalade, stroopwafel en een aardbeienstick of de “Italiaanse” met o.a. verse gesneden rundercarpaccio op een amuse vork, crostini met gegratineerde mozzarella, Serranoham met meloen en gemarineerde zalm met verse dille en focaccia met Italiaans beleg & garnituur.

Etagère lunch “Feestdagen”
Tijdens de feestdagen passen de koks indien gewenst de Etagère lunch aan naar de sfeer van de jaargetijden. Zo hebben we met Pasen; broodjes in de vorm van een kippetje, paaseitjes en eiergerechtjes, met Sinterklaas; gevulde speculaas, marsepein en pepernoten en met Kerstmis of Nieuwjaar; amandelkransjes, mini oliebollen en mini appelbeignets.
Terug

Call Now Button