Maesstede catering op locatie Rotterdam

  • gin tonic bar

Evenement op maat

Evenement op maat

Een zakelijk- of particulier evenement zoals een stijlvolle opening van uw bedrijfspand, een verrassende productpresentatie of een onvergetelijk huwelijk op de door u gekozen locatie. Maesstede Catering wisselt graag van gedachten over de stijl van uw event.

Er is meer…

Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen

Uw zakelijke evenementen tot in de puntjes verzorgt zodat u er geen omkijken naar heeft en u zich kan concentreren op wat belangrijk is; uw gasten of collega’s. Lees verder welke opties we allemaal voor u beschikbaar hebben.

Er is meer…

Particuliere evenementen

Particuliere evenementen

Voor de verzorging van uw bruiloft, babyshower, jubileum, verjaardagsfeest of uitvaart, kan u vertrouwen op de expertise van Maesstede Catering.

Er is meer…

Thema’s & Concepten

Thema’s & Concepten

Afhankelijk van uw wensen bedenken wij een bijzonder concept met originele hapjes en gerechten die passen binnen het thema. Voor een inspirerend voorstel, dat naadloos aansluit bij het concept van uw evenement, kunt u contact op nemen met onze creatieve collega’s.

Er is meer…

Unieke locaties Rotterdam

Unieke locaties Rotterdam

Bent u opzoek naar een locatie in Rotterdam om uw evenement tot een unieke beleving voor uw gasten te laten zijn. Neem dan eens een kijkje bij onze locatie suggesties. Creëert u liever u eigen unieke locatie, dan leveren we graag een passende oplossing.

Er is meer…

Arrangementen

Arrangementen

Maesstede Catering heeft samen met haar Chefkok enkele aantrekkelijke totaalpakketten samengesteld in diverse prijsklasse voor elk momenten van de dag. Zoals de vergader arrangementen, de borrel arrangementen  en de walking dinner arrangementen.

Er is meer…
Call Now Button