Maesstede catering op locatie Rotterdam

High tea & High wine

High tea in de Tuin.

High tea in de tuin.

High tea
Een high tea is een feestelijke manier van thee drinken met vrienden, familie of collega’s, geserveerd met verschillende heerlijke delicatessen bij u thuis in de tuin, het park of bij u op het bedrijf. Zo kan u genieten van deze weldaad aan heerlijkheden zoals; traditioneel gebakken scones, Engelse tea cake en notenkarameltaart, zalmsandwiches, rijk belegde mini broodjes, luxe assortiment theegebak, vers seizoensfruit, ambachtelijke roomtruffels en – kaneelstengels. Als warme aanvulling op de high-tea serveren we hartige bladerdeeg hapjes en een puntje groenten quiche. Geniet hierbij van geurige bloemen gezet met bronwater voor een zuivere thee met citroen en melk.

High wine tafelsnack

High wine tafelsnack

High wine
Voortbordurend op onze High tea bestaat de high wine. Dit is mooie gelegenheid om samen met uw gezelschap een middag of avond te genieten. Tijdens deze high wine ontvangt men een 3 glazen wijn met daarbij een kaasplankje, huisgemaakte mini sandwiches, hartige bladerdeeg hapjes, notenmix en biologisch olijven. Met daarbij een uitgebreid broodplankje van ambachtelijk brood en smeerseltjes.
High beer
Verkeert u zich in stoere kringen? Dan is een high beer echt iets voor u! Tijdens de high beer ontvangt men een proeverij van 3 speciaal bieren. Afhankelijk van het seizoen serveren wij u de diverse bieren variërend van een dubbel tot een trippel, een blond tot een abdij en een wit tot een bock. De passende happen die we daarbij serveren bestaan uit een kaas en worstplankje, gehaktballetje in saté, notenmix , biologische olijven en grof brood met bier tapenade, aioli en mosterdmayonaise.

Er is een mogelijkheid om deze High’s uit te breiden met o.a. een glas wijn en bijzonder bier of een heerlijk glas prosecco, meerdere hapjes en verzorging door ons personeel.
Terug

Call Now Button